Månedsbok Januar 2014

Nedskrevet 14. March, 2014

Velkommen januar. Det har vært godt å roe ned etter en hektisk førjulsesong for NisseFabrikken og en jul med gode følelser. Det var godt i heimen, med hygge og laging av tinga våre. Jeg blir så inspirert etter messer og marknader, da er det stas å fylle opp lageret. Det gikk mest i spikking av trehoder og ullengler også i nye farger, rosa og lilla. Å ja så laget jeg ca 40 ullnisser, sånn minitype. Så på julemesser at mange handler smått. Er folk blitt gjerrige? Uff så knuslete.

Så er det stas å sette i gang å lage bestilte varer. Det vil ta tid, flott det. Noen angrer de ikke kjøpte, andre angrer de ikke kjøpte mer. Da er det godt jeg alltid er beredt og elsker hobbyen min.

 

Så designet jeg filtkatter, noe så morsomt, med skarpe klør, nå ser de og de maler. Undervegs fikk jeg et problem. Hvilken vei slenger pus halen sin når han setter seg?. Venner har observert, og det går begge veier.

 

Snøen var sentral, vi fikk meteren. Jeg lekte i snøen hver dag og hygget meg veldig. Tenk så god styrketrening og friluftsliv! Det var kjølig så snøen var som melis og jeg ryddet gården mye mer enn nødvendig. Etter hvert ble det høye kanter så jeg lurte på om jeg kom til å måtte ta den inn for å bli kvitt den! Å ja så sydde jeg sitteunderlag av ullskinn. Nå er de nok varme på rumpa si!

Med alt det januar hadde med seg, ble naturen som et vakkert prospektkort.(også i overført betydning.

I januar ser vi gjerne mye tilbake på året som er over. Jeg hadde vel bare 2 ting som var leitt. En venninnes død og begynnede grå stær. Så jeg hadde et veldig bra 2013.

Ut måneden er det rabatt på filtnissene...klikk å kjøp....

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...