Månedsbok Mai 2014

Nedskrevet 28. April, 2014

Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 


 

 
Den 1. satte vi 60 Beate, nå koser de seg i myk mold. Vintergrønt fikk vi også plantet, men bakken er knusktørr. 3. uke i mai er de kommet opp- gørrtidlig.

 

Godt med ny skjerm på bilen. Du fortærende rust! Godt at snekkerne er ferdige med
restaurering av NisseFabrikken. Men kjellerdøra ble ikke 100%, fy søren; er forbannet,v må fikses.
Store begivenheter i mai var storslagen Grunnlovsfeiring i Oslo og den 17. lokalt. Nå senker vi flagget og lever opp til intensjonene i Grunnloven..fred, rettferdighet, likeverd. Være gode borgere av Norig mitt land.
Så har det vært 50-års jubileum for min lærerhøyskole. O hvilken stilig happening! Det var stil over oss som var der for 50 år siden, om jeg tør si. Så får jeg enda mer å gjøre. 
En av dagene kommer en Stavangerdame med vevfiller fra mor som skal bli ryer i hytte og hus for etterslekten. Mange meter; hva da med nissene mine og annet til nettbutikken? 
Så starter 1. sommerutstilling og 1.juni blir det hyggelig tur til Raulands Akademiet. Blir noen dager, fjellet er vakkert i disse dager, mye snø igjen.

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...