NisseFabrikkens nedtelling 1

Nedskrevet 20. December, 2012

Nå er det julelefsene som skal leveres. Folk har ønsket seg alle mine 3 slag; Potetlefse og Hardangerlefse som er tradisjonsbakst fra Valle, min barndomsdal. Kling vil sørlendingen ha, og som her i i strøket kalles Gjerstadlefse. Men det er opprinnelig Telemarkskling. Samma det, smaken er den samme.

Jeg koser meg i bakstekjelleren her hjemme å NisseFabrikken og er en fin avveksling til alt nissearbeidet mitt. Moro også å dra gammel tradisjon og kultur videre til folket. Noe ala det Sildakongen sier: Sild og kultur til folket. da er jeg i godt selskap. Vi har også vært sammen på Førjulsmarknader, til og med på Hotellmessen.

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...