NisseFabrikkens nedtelling 2

Nedskrevet 21. December, 2012

Ho-Ho her er jeg, sistemann moren min har laget. Jeg liker også PC'en og ville ha bilde av meg på den før jeg flytter hjemmefra! Jeg vil også på webben, da slipper jeg å savne meg selv. (som KIHagen sa)

Nå på morgenen skal vi levere den siste bestilte Nissefar. Nissemor står hjemme hos Ole og venter på ham. Det er spennende å lage matchende nisse til en som er kjøpt tidligere. Bruker å ta foto, for å sikre at de passer sammen. Nissemor og Nissefar av NisseFabrikken-kvalitet må kle hverandre! De skal jo følge slekters gang; fra generasjon til generasjon.

Når jeg likevel er i byen tar jeg meg en bysleng for å nyte førjulstemningen. Forøvrig er det en flott julepyntet Arendal, vel verdt å nyte mer enn en gang. Og så må jeg friste meg selv til å handle litt, handel er gøy.

Hjemme skal jeg pynte litt mer, kanskje mest belysning. Jeg er nisse- og fugle- og englesamler, så jeg har litt av en kosejobb i helgen. Det vil bli fullt fra golv til tak, men da er det kos i heimen!

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...