NisseFabrikkens nedtelling 3

Nedskrevet 22. December, 2012

SMÅTT KAN BLI STORT !

I går kjøpte jeg 2013-kalender, bare den enkle i A4 format. Den gir god oversikt uten at jeg må bla og bla. Som Senior blir det ikke så mange avtaler at jeg trenger Time Manager.

Heimkomen kikket jeg litt nøyere på den, og så fikk jeg en fin fornemmelse. Jeg er spent på, og gleder meg til 2013. Der var 365 linjer og like mange muligheter, men også besvær, sikkert. For en 74-åring er dette fantastisk, Vi har jo ikke så veldig mye framtid. Særlig i disse tider hvor vi leser og hører at folk føler seg alene og gruer seg til høytiden, var det en fantastisk følelse å få, ved synet av nytt år. Men en må nok jobbe for god livskvalitet, positive tanker, være med og være aktiv, og å se mulighetene, ikke umulighetene. Dette sitter i hodet, men å være frisk betyr jo masse, det er jeg. Jeg har også hatt år jeg ikke har gledet meg til, alt fra hjertesorg til uro. Det gikk og det var lærerikt. Dagens visdomsord må bli fra 

Arne Garborg: Ein skal ikkje syta, før ein hev noko å syta for.

I går 21. desember var det solsnu, og årets lengste natt er over. Nå går det mot lysere tider. Da må sinnet vårt følge med, så blir det bra framover.

I dag vil jeg bare gå rundt i NisseFabrikken og nyte disse 2 gledene -

Nytt år og mye kjekt. Sola har snudd. All julesjau får bero, bagateller.

Men jamen må jeg nok levere noe julelefse i dag også og postlegge drømmenissen! Bare gøy det. God dag til alle i fin julesnø!

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...