Tenk kun 2 dager igjen av 2012, hva syns vi om det, fornøyd - ikke fornøyd? Sikker noe midt i mellom. Men det er da bra. Kanskje vi bør flytte fokus.

Mitt tilbakeblikk er OK, jeg har opplevd mye, fått gjort mye, er frisk og NisseFabrikken er min hverdagsglede.

Jeg har sagt ett eller annet sted på nettsiden, at jeg har ingen "Godstol" å sitte i.  I 2013 skal jeg være, mer aktiv håper jeg, for trivsel og  for å holde meg frisk, og noe skal jo en Senior finne på.

Apropos stoler. Har spikket noen stoler det siste døgnet, her er to av dem. Ble de OK? Ser du noe, mer enn en nissestol. Fortell meg hva? På fb ser du råemnet for 3-ben stolen, spikket bra nok tro?

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...