Takk for ulla, lille lam

Nedskrevet 04. January, 2013

Lille Lam, jeg har glemt å takke deg for ulla di som jeg har såå mye glede av. Det er min hverdagsglede! 

 Dette er et foto fra hytta, hvor saueflokken hvilte middag, og nøt fjell-livet i skyggen.en varm sommerdag. 

Det eg ser i dette bildet er at lammet virkelig nyter livet, er fornøyd og føler bare velvære. Det blir som når vi mennesker strekker ut kroppen av bare fryd og glede. Er du enig? 

Sau, lam og fuugler er mine favorittdyr. Så ha jeg da også lovet sauen at jeg skal aldri spise den opp. Jeg er veganer, trives veldig godt med det, og velger bort kjøtt med glede. I jula måtte jeg gjøre et unntak og spiste vår tradisjonsmat; røkt kjøtt, kålrot, lefse og spa.

Jeg hadde forberedt julemat til nyttårsaften også, som vi hadde  det i barndommen, men orket ikke å lage det, og la kjøttet i frysen. Smaken er jo fantastisk, men orker ikke å skjære i muskelfibre og å gumle dem i meg.

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...