Hobbyhistorie - tilbakeblikk

Nedskrevet 06. January, 2013

Vi har vel alle hatt tankene våre mye tilbake i fortiden nå under jula og mest til barndommens tradisjoner. De var fine de!

Så slo det meg om jeg på Bloggen skal ta et tilbakeblikk på hobbyen min. Kanskje litt kjekt for dere trofaste Likere og Kommentatorer. Si fra om kjedsommelighet. Hobbyen jeg nå har, startet for ca 20 år siden, og har etter hvert utvidet varespekteret og vært jevnlig på messer gjennom året. Da hygger jeg meg veldig.

Ull og tre er mine hovedmaterialer, vi begynner med det treene. I forbindelse med opptrening ute i naturen etter operasjon, oppdaget jeg vridd vekst i busker og trær. Husket noe liknende hjemmefra, spes. på seteren, der slike knagger og kroker ble brukt til oppheng av alt mulig. Jeg puttet hagesaks, hagesag og spikkekniv i sekken, - og termos - og la i veg til skogs og plukket i vildenssky. I ettertid har jeg bruket mange vårdager i fjellskogen for å supplere lageret. I starten var det litt flaut å ha de på messer, men siden folk kjøpte dem, var jo det anerkjennelse og mine begeistring økte.

Et apropos: På en julemesse nå før jul på Oslos beste vestkant, var kroker det første jeg solgte! Må jo ha standsmessige kroker i hytta på Geilo.

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...