Hobbyhistorie - tilbakeblikk 2

Nedskrevet 07. January, 2013

Jeg har forlengst innrømmet at jeg er et trehue, og er glad for det. En blir så klartenkt og ser mangt. Noen spør om jeg ser spøkelser, men det gjør jeg ikke. Ser og lever med Haugfolket, særlig på seteren min. Og så er jeg ganske detaljorientert sånn generelt. 

Jeg spikker mer profesjonelt også, ikke bare tyristubber jeg finner. Med min spikkeiver, var jeg på Figurskjærerkurs på Raulands Akademiet.  Der kommer en professor i treskjærerkunst fra USA med års mellomrom å holder kurs. Jeg er altså i godt selskap, Det er ikke flaut å spikke for en Senior! Lykken er å være spikker!

Følg med i kurskatalogen som årlig kommer ut i februar måned. Se  www.raulandsakademiet.no

Gutten er en kurstype og er i lind, vårt bløteste treslag. Uff-a-meg, vanskelig å ta gode bilder men noe ser du vel. Velkommen på spikkekurs.  Følg Nissefabrikken på FB.

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...