Hobbyhistorie - tilbakeblikk 4

Nedskrevet 09. January, 2013

Nei nå kan jeg ikke holde meg lenger, tenk 2 dager uten nisser!

De er min hverdagsglede, og jeg har laget både nisser og dokker nå i jula og på nyåret, ja spikket også. Fant oppsamlede treemner i kjelleren. Med så dårlig vær passet det perfekt, og dagene mine har vært veldig ok.

Her under hobbyhistoriebloggen legger jeg inn den 1. tingen jeg laget av produktene mine. Det startet her i ca 1992, og her er strikkedokker og nisser. Dette hyggelige håndarbeidet gjorde det lettere å kutte ut sigarettene. Der jeg før hadde askebeger rundt i heimen, hadde jeg et strikketøy liggende. Det var god tankeavleder. Hvorfor jeg startet med disse kroppene, har jeg sagt noe om på nettsida, så kikk der. Alt har sin forklaring!

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...