Hobbyhistorie - tilbakeblikk 5

Nedskrevet 10. January, 2013

JEG ER STAMFAREN TIL NISSEFABRIKKEN! 

Så er det Filtnissenes tur til å vise fram den aller første som ble laget, og som derfor er NisseFabrikkens stamfar  Filtnissene er vårt hovedprodukt, og de er en nytelse å lage. Derfor lages de hele året. Det er ikke få niser som er skapt i solsteiken sommerstid! Ja det er en skapelsesprosess, de blir som mennesker for meg, og for oss nissesamlere. Vi kommuniserer med dem. Jeg få masse nissemail fra de som har fått seg nytt hjem, derfor følger jeg med i deres nye tilværelse. Alle har det bra, og folk kommer ofte med foto for å vise hvor de står. De får fremskudt plass i hjemmene. 

Hvorfor jeg ikke fant foto av Nissemor, husker jeg ikke. Alt gikk så fort, de stod knapt en time på utstillingsbordet før de ble kjøpt. Da fikk jeg bekreftelse på at dette fortsetter jeg med, og det er blitt to-tre tusen på seks-syv år. Vet ikke om det er mye eller lite. Så får vi se hva som skjer, nå når de er i nettbutikk på webben.

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...