Strikk & Spikk på nyåret

Nedskrevet 16. January, 2013

På nyåret har jeg hygget meg med spikking, men også noe strikking. Her ser du resultatet. Tyri er moro!

Det har blitt mye ull i det siste, så det var godt med noe hard tyri å spikke på. Har kommet til å tenke på at dette er egentlig redesign av naturens eget kunstverk. Nesten for galt, den kunsten er jo vakrest. Men med spikking blir det vel å få ny design som mennesker ser det, og for å finne ut av de utallige variasjonsmulighetene en trebit har i seg.

Som jeg har sagt før, så vil jeg helst spikke minst mulig, men utnytte de trekkene treemnet har. Så vær grei å vurder figurene mine ut ifra det!

Så om der er furer og sprekker, er det ok for meg. Vi mennesker har da også noen " skjønnhetsfeil". Vi kan da være Hel ved likevel!

Sånn ved årsskiftet, lever jeg i troen på at året som kommer, blir bra. Derfor spikket jeg likegodt Tro Håp Kjærlighet

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...