NisseFabrikken Avd. Pånyåret

Nedskrevet 19. January, 2013

Vår nye avd. eller filial, vil bare si noe om noe nytt, og sende deg en hilsen og ønske en fin helg. Her i Sør er været fantastisk, 5 cm nysnø og 13 kalde, men det dryppet fra taket!

NisseFabrikken er jo mye mer enn nisser, og vi etablerer nå enslags produktavdelinger som ikke er direkte julerelaterte. Men nettbutikken er åpen, det er tid for nisser hele året!

Vi legger ut saker og ting fra 2012 på salg, med fra -20% avslag til dere som flittig har fulgt oss på fb. Si fra hva du ønsker da.


Det vil bli både aktiviteter, planlegging av felles utstilling, kursing, råd og veiledning, nye produkt, produktpakker oa etter hvert. Vi starter med å fokusere på trematerialer, mest trefigurer av ymse slag, også kubbestoler/ stoler, hjerter, dekorering, mm. Det er mest morsomt å kikke etter emner i skog, fjell, i vedboden, men emner kan du selvsagt kjøpe. Kom til å tenke på at nå i vinter og i påsken er det glimrende anledning til å samle i høyden. Tenk nå er vi 1-2 m. over bakken. Da rekker vi høyt opp til grenene på store trær, og der er mye vridd vekst! Bare se bildet her. Husk forbudet i innmark.

Etter som vi har spikket det vi fant, kan vi spørre hverandre om råd, gi råd, sende resultatet til hverandre, kanskje samle sammen alt og vise det til alle på fb? Mange synes å være tent på dette med spikking og vridd vekst. Og så flott å ta med barn og barnebarn! Der er NOE med form og farge.

Fant tilfeldigvis et foto av malte og umalte figurer fra en julemesse, hva er penest, hva skal jeg lage tro? Som Ole Brum; Ja takk, begge deler.     

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...