Ikke særlig lurt

Nedskrevet 03. June, 2013

 For en tid tilbake flyttet jeg laptoppen nærmere arbeidsbordet mitt for å ha den innen rekkevidde. Det var visst ikke lurt, og hvorfor?

Så begynte PC-musa å svikte, da er det vel batteriet som må skiftes, tenkte jeg. Hentet fram nytt batteri, åpnet lokket og da kom forklaringen - et godt lag med lo på batteriet! Lo er jo god isolasjon, så derfor.

Jeg som jobber daglig med all ulla mi, merker da det, Jeg har aldri støvsugd så ofte, og så jeg som er så lei av støvtørking etter et langt liv i en ren heim! Det er nesten ikke bryet verdt å sette bort støvsugeren.

Men jeg lar nå PC'en stå her, en armlengdes avstand, det er morsomt å følge med det som kommer inn uten å trille meg til et annet bord, forståss. Så får jeg støvsuge musa også!

Du må ikke tro jeg har julepyntet hele året, bildet er ikke nytt, men stolen min står der

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...