Fotokurs på Raulands Akademiet i juni

Nedskrevet 06. July, 2013

Så nå har jeg lært noe om å bruke digitalt camera. jer er på sommerkurs hvert år, Men i år valgte jeg foto, for dere, i håp om å ta bedre foto av tingene mine sånn at dere Følgere bedre kan se detaljene og fargene. Har for lengst oppdaget at lys og skygge er noen vanskelige greier i håndtere.

Nå har jeg altså så lyst til å spørre dere om bildekvaliteten min. Jeg spør direkte:::

Har bildene i Nettbutikken vært bra nok til at dere har handlet, er de beskrivende nok?

Har bildene vært for dårlige til at dere Likere likevel ikke har kjøpt?

Setter veldig pris på svar. Takk Takk. Alt kan bli bedre. Alt for kundene.

Jeg tok bilde av ALT jeg såg på Rauland. Her er et par eks. som lærer mente var skarpe og OK. Dette er læreren vår, han var velinformert, kunne svare på ALT

.Denne flotte statuen står på plenen ved Romfløyen. Flott å våkne til slikt syn. Nissefar og barnebarnet likte seg foran camera.

.     

                  
      

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...