Lykken er -- Jeg er et trehue

Nedskrevet 20. October, 2013

Jeg er et trehue, og vi er flere i NisseFabrikken- har det veldig kjekt. Jeg tenker at trehuer tenker lange tanker, de tenker positivt og vektlegger mulighetene, ikke dveler ved problemene. Jeg tror vi opplever et snev av lykke. Og så er jeg glad for alt vi har å  holde på med, vi får ikke kjede oss, mangfold er det også. Det blir for kjedelig å kjede seg! Jeg tenker fortsatt tanker jeg tenkte i hagen et par dager siden, 1. vinterdag 14. oktober. Sånn er livet rundt NisseFabrikken:

Det blomstrer og lever, det visner, det skapes. Her er en situasjonsrapport fra oss:

.    :         

Lyst til å komme?

Dette i naturen kan overføres for mennesker. Gå til naturen å bli vis, grip Dagen.

Hva gjør jeg for å glede meg i dag? Nå når vi nærmer oss toppen av året, må  jeg gi klær til de nøgne skapninger.Vi som skaffer folket julens gleder og gaver, vi jobber intenst nå, men hvilken glede; Hverdagslykke. Lykken er å gjøre noe hyggelig.og meningsfullt.

NisseFabrikken er stedet for det. God dag til dere der ute i verden

   

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...