Bloggen

Det var noen store greier...Forresten i forhold til hva? 7000 besøkende og 130 utstillere. Der var mye kvalitet å skue og kundene fikk mye bra for pengene sine. Sola flyter i olje,
Les mer...
Jeg er et trehue. Trehuer tenker positive tanker og ser etter muligheter, ikke problemer. Vi søker hverdagsgleder, finner mange, føler et snev av lykke. Sånn er livet!
Les mer...

Vi lager jo så mange størrelser og fasong på Drømmenissene våre.

Men vi har dog en hovedgruppe av de som står på sine eksklusive blysko - de skoa den kjekke herremannen her i sør støper til meg.

Vi har blysko tunge nok til en kjempe på ca 55 cm.


Les mer...
På nyåret har jeg hygget meg med spikking, men også noe strikking. Her ser du resultatet Tyri er moro! 

Det har blitt mye ull i det siste, så det var godt med noe hard tyri å spikke på. Har kommet til å tenke på at dette er egentlig redesign av naturens eget kunstverk. Nesten for galt, den er jo vakrest.

Les mer...
Det er da litt trist at høytiden nå er over. Det er godt å leve i høytid, så flott med lysfest og budskapet midt i den norske vinter.

Nå går det mot vår, dagene blir 30 min lengre bare i januar. Så har vi som ønske å glede oss til det. Vi må passe på alltid å ha noe å glede oss til. Mitt nyttårsønske er ikke å ta sorgene på forskudd.

Les mer...

Så er det Filtnissenes tur til å vise fram den aller første som ble laget, og som derfor er NisseFabrikkens stamfar Filtnissene er vårt hovedprodukt, og de er en nytelse å lage. Derfor lages de hele året. Det er ikke få niser som er skapt i solsteiken sommerstid!


Les mer...
1 2 3 6 Next »

Blogg stikkord

Søk i bloggen ved å klikke noen stikkord som interesserer deg.

Siste fra Bloggen

 • Månedsbok Mai 2014


  Velkommen Mai ... du skjønne milde. Vi har ventet lenge på deg. Det er du som er varm.

  Du startet flott, masse sol, men April kom deg i forkjøpet med løvsprett. 

  Les mer...


 • Månedsbok April 2014


  Velkommen April. Du kom med sol og vårblomster. Og påske, både sur og solsøt. Takk, April, du har Alt. Bjørnson valgte seg April. Min start ble veldig preget av håndverk og kultur, hele 4 dager i trekk. Årsmøte, styremøte medlemsmøte, kjekt var det. Da jeg 4. dagen traff igjen kompis...

  Les mer...


 • Månedsbok Mars 2014


  Velkommen Mars. Med mer lys, og trolig mer sol. Mine assosiasjoner i Mars er: Mer lys, Mor ble født, Far døde, god venninne som døde i november ble født, fastelaven, jamen titter påskeliljene opp, småfuglene synger lengre traller. 31 blanke ark å fargelegg...

  Les mer...


 • Månedsbok Februar 2014


  Velkommen du korte februar. Du må ikke gå for fort, dager forsvinner for oss. for vi har mye moro å stå på med. Du får nok innhold, vent å se. Vi kom flyvende til deg sammen med engler og landet midt i NisseFarikken. Der var det jamen meg masse på gang, Vi heldiggriser, vi som er Fab...

  Les mer...