Velkommen

Velkommen til NisseFabrikken

NisseFabrikken ekte norsk håndlaget

Jeg er Nissemor i Sør og bor på Hisøy i Arendal.

Jeg driver min hjemmehusflid på hobbybasis. Har alltid gjort håndarbeid, men det er de siste 18 årene jeg har produsert for salg og vært rundtforbi på utstillinger, messer og marknader. Nå er filtnisser og troll hovedproduktet mitt, men som du vil se, så lager jeg mange andre produkter. Variasjonen gjør at det liksom blir noe nytt å holde på med bestandig, og derfor aldri rutinepreget.

Dette er nisser som vil få affeksjonsverdi etter hvert som de går fra generasjon til generasjon. De har en stabil oppbygget kropp og fargebestandige klær. Altså rene Drømmenisser!

Håndarbeidet gjør meg lykkelig og jeg gleder meg hver morgen til å stå opp for å ta fatt i ett eller annet kreativt. De smørblide og ullmyke nissene gir høytidsstemning i heimen hele året! Da må vi ha det hyggelig! Det er vel derfor nissene mine blir så blide.

Og så elsker jeg å være på messer, både i flotte utstillingslokaler og ute på gater og torg. Er også med på sommerutstillinger og har nisser i kommisjonssalg.

Det er heltidsbeskjeftigelse å lage disse kvalitetstingene, det er tidkrevende. Derfor føles det som å ha en fabrikk selv om alt er håndlaget fra bunnen av. Materialene jeg bruker er naturmaterialer, mest ull og tre. Mine ting er en motvekt mot alt juggel som finnes :)
Det vil jevnlig bli tilført nye produkt, og alle blir unike.  Så følg med i nettbutikken.
Fabrikkeier og Håndverker Gudrun Rygnestad
Utsikten 25
4816 Kolbjørnsvik
Mobil 950 75751

Bare hyggelig om du tar kontakt om du lurer på ett eller annet.